top of page
Search

Bad Romance 3

Deel 3 (Bad Romance) 
De diepte in, ben je er klaar voor? Daar gaan we dan. 

Nu is het goede moment om  na te denken waarom je juist voor deze relatie hebt gekozen. Was het liefde op het eerste gezicht, voelde je je aangetrokken omdat de ander je nodig bleek te hebben en zonder dat je er erg in had, steeds meer jouw leven ging bepalen en je humor en plezier verpestte door b.v.  ziekelijke jaloezie of  een hardnekkige verslaving, vreemd gaan of vergaande negativiteit? Begrip in de  liefde en er veel voor over hebben om je relatie te doen slagen is natuurlijk alleen maar toe te juichen. 

Als het je zelfrespect en zelfvertrouwen daarentegen ernstig ondermijnd raken, vraag  jezelf dan in alle eerlijkheid af af of je misschien van huis uit niet genoeg hebt geleerd  om van jezelf te houden, om aan te geven wat je grenzen zijn en om op te komen voor wat jij belangrijk vindt. 

Is het zo dat je, misschien zelfs tegen beter weten in, blijft proberen om je relatie te laten slagen? Of dat je jezelf misschien zo in die relatie hebt gestort om niet over je eigen zorgen te hoeven nadenken. Toch is dit nu het moment om echt naar jezelf te leren luisteren. Afleiding te zoeken met vrienden, lekker te gaan sporten of misschien een mini vakantie te pakken, kunnen je helpen weer op te krabbelen en je weer energie te geven om door te gaan. Nu is het de hoogste tijd om je gevoelens te gaan leren begrijpen, verder  te gaan onderzoeken hoe het zover kon komen, om er vervolgens opeens achter te komen wie je bent en wat je in het leven belangrijk vindt. 218 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page