top of page
Search

Happy New Year

Neukend het Nieuwe Jaar in! Jada verrast Kimberly met 5 mannen in witte pakken.

Porno-knallers Jada en Kimberly vierden eergisteren alvast NewYear om jou een bevredigende Oudejaarsavond te bezorgen en een bloedgeil 2022 te wensen! En hetzelfde geldt natuurlijk voor het hele Kim Holland team, want dankzij jou kunnen we de allerbeste films blijven maken en constant nieuwe meisjes aan je voorstellen. Het waren er weer heel veel het afgelopen jaar en daar zijn we trots op en dankbaar voor. Jada heeft een verrassing geboekt voor Kimberly en haarzelf. 5 Mannen in witte pakken komen de ruimte binnen, en nee, ze komen niet om de QR code te checken, haha. Ze komen om Jada en Kimberly de gangbang van hun leven te bezorgen. Neukend het Nieuwe Jaar in, we hadden het niet beter kunnen bedenken! Proost, en enjoy de sexpower!

Kim Holland Official Groep van Facebook verwijderd


Helaas is onze bloeiende Facebook groep van Facebook verwijderd. Maar uiteraard zitten we niet bij de pakken neer. We hebben nu zelf een Groep aangemaakt op deze site.


De nieuwe Kim Holland Groep: meld je nu aan!


Meld je HIER aan op de nieuwe Kim Holland Groep. We zijn nu geheel onafhankelijk van Facebook. Leve de vrijheid en op naar minstens even veel leden als voorheen!

De groep staat privé, net als op Facebook, voor optimale privacy.


3,681 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page