top of page
Search

Verschil van verlangen (deel 2)

Updated: Jul 11, 2019Zodra ik mijn partner kus, wil ik seks!

Van een zoen naar het willen doen? Dat is niet zo gek; een intieme kus zorgt ervoor dat je elkaar proeft.

Wanneer je daarbij ook je handen gebruikt om de ander te strelen, maakt je lichaam allerlei geluk- en opwindingsstofjes vrij.

Als je dit moment goed benut, door al je aandacht op elkaar te richten, is dat een lekkere stap naar een heerlijke vrijpartij. Meer heb jij waarschijnlijk niet nodig.


Ieder hoofd werkt anders

De ander kan echter meer of iets anders nodig hebben om helemaal in de stemming te komen. De voorbereidingstijd van een zoen naar actie is per persoon anders. Hierbij spelen diverse dingen een rol, zoals het tijdstip en verschil in persoonlijke fantasieën om opgewonden te raken. Natuurlijk bestaat ook de kans dat je partner zich niet helemaal durft te geven. Dit kan te maken hebben met schaamte, verdriet, pijn met vrijen of bij zichzelf nooit ontdekt hebben wat fijn en lekker is.


Medisch oorzaak van geen tot weinig zin

Ook een laag zelfbeeld kan een reden zijn waarom je partner minder graag vrijt. Waar niet iedereen bij stilstaat is dat geen of weinig zin ook een medische oorzaak kan hebben. Veel weten niet dat het slikken van een simpele anticonceptie pil, maagtablet of aan hartmedicijn, je verlangen sterk doet afnemen. In mijn volgende vlog geef ik je tips en advies hoe je hierover samen in een open en eerlijke gesprek kunt praten, met veel respect voor elkaar.

330 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page